Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

dinsdag 20 juni 2017

Fanbase

1555 seizoenkaarten. Inclusief 690 gold cards.

Met een gemiddeld aantal toeschouwers van 3217 is het geweldig dat er nu al zo veel seizoenkaarten verkocht zijn. En dat er zo veel fans besloten hebben om geen gewone seizoenkaart te kopen maar een gold card.

Donar is trots op haar fans, de fans zijn trots op hun club.

Ongeacht de prestaties in een Europees bekertoernooi, in het komende seizoen, zal de rest van basketball minnend Nederland niet trots zijn op Donar. Noch op de fanbase van Donar.

Het is beslist niet zo dat de Donar-supporters agressieve persoontjes zijn, dat er 'hooligans' rondlopen. Het is afgunst, frustratie, jaloezie.

De fanbase (al die seizoenkaarten, het aantal toeschouwers) zorgt voor inkomsten. Dit is, in combinatie met de businessclub, goed voor een behoorlijk budget. En dat bevalt de concurrentie (en hun fans) absoluut niet.

Men vindt het oneerlijk. Noemt het een vorm van vals spelen. De meerderheid van het Nederlandse basketball wil Donar uit de DBL. Typisch Nederlands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten