Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 2 juni 2017

Champions League

Donar koestert dezelfde ambitie als afgelopen seizoen. (Landskampioen) Donar schrijft zich in voor de Champions League zo laat de club op haar eigen website weten.

In het voorbije seizoen (2016/2017) moest Donar (in theorie) 2 voorrondes overleven om mee te mogen doen. Helaas ... de ploeg wist de eerste voorronde (tegen het Estse Tartu Rock) niet te overleven.

De Esten verloren in de 2e ronde (dat was een kleine verrassing) van Bakken Bears (Denemarken). In het hoofdtoernooi eindigden de Denen op de laatste plaats in hun poule.

Of er het komende seizoen ook ploegen uitstromen naar het Europe cuptoernooi weet ik niet. Dat was in het seizoen 2016/2017, wat kortgeleden ten einde liep, wel het geval. Zowel vanuit de voorrondes als het hoofdtoernooi.

Mocht Donar op een bepaald moment uitstromen naar het toernooi om de Europe cup dan overtreft de ploeg hopelijk de prestatie (behalen van de 2e ronde) van de zo succesvolle jaargang 2016/2017. Wat betekent dat de ploeg dan dus minimaal de laatste 16 haalt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten