Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 9 juni 2017

Koenis keert terug

Thomas Koenis is terug bij Donar. Hiermee komt het aantal spelers dat gecontracteerd is op 7.

100% zeker is het nog niet aangezien Donar zelf het nieuws nog niet bekend heeft gemaakt. Maar ... op Twitter doen Rebound magazine en Gideon van der Hijden er al melding van. Eric Boorsma doet dit op diens site ook. (Ik ga niet zeggen dat ik het al wist. Had het gerucht al wel gehoord.)

Update: Donar heeft het zojuist zelf bekend gemaakt!

Thomas Koenis maakte in de zomer van 2011 de overstap van Giants uit Bergen op Zoom naar Donar (Groningen). Zijn coach bij Giants was (in het seizoen 2009/2010) Erik Braal.

Koenis verliet Donar in de zomer van 2015 (hij vertrok naar B.S. Leiden).

Nu keert hij terug. En is zijn coach ... Erik Braal. Koenis is een harde werker die taken uitvoert die jij hem opdraagt. Redelijk goede verdediger die fysieke duels niet schuwt. (Kan dus mooi 1-tegen-1 gaan met Drago Pasalic op de training.) Aangezien de club er nog geen mededeling over doet is ook nog niet bekend voor welke duur hij een contract tekent. (Gaat hij dat volgende week doen als hij in Groningen is?)

Update: club en Koenis zijn een verbintenis aangegaan voor 3 seizoenen.

Koenis is, net als Sean Cunningham, zojuist afgevallen als speler van het Nederlands team. Arvin Slagter behoort nog wél tot de selectie (die nu nog uit 15 spelers bestaat).

Koenis was in zijn jeugdjaren speler van Den Helder. Hij keert daar als speler voorlopig niet terug.

Nog wat berichten uit de media:
Koenis keert terug bij Donar (Dagblad van het Noorden)
Thomas Koenis keert terug bij Donar (rtv Noord)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten