Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 11 juni 2017

Jason 'JD' Dourisseau basketballcamp dag 2

Ook dag 2 was top! Er kunnen niet genoeg kampen zijn. Hoe meer, hoe beter!

Vandaag, zondag 11 Juni, arriveerde ik een paar uren later dan gisteren: om half 12.

De speelsters en spelers waren bezig met het vervolg van hun circuit-training.

's Middags, na de lunchpauze (om de broodnodige calorieën aan te vullen), mochten de kinderen partijtjes spelen. Liefhebbers mochten 4 tegen 4 spelen tegen de coaches. 3 ploegen wisten zelfs te winnen van de coaches.

Na een show van het Legacy danceteam (de fameuze cheerleaders die wedstrijden van Donar voorzien van extra show) werden 10 all stars gekozen. Zij speelden nog een all star wedstrijd.

Aan het einde van de dag waren er nog 3 extra onderscheidingen: beste statische speler, meest verbeterde speelster en beste speler van het kamp.

In de all star game had de mvp van het kamp zijn kunsten duidelijk laten zien: technisch vaardig (dribbel, drive), werklust (ging keer op keer, waarbij vaak met succes, voor de aanvallende rebound) en sociaal (had voldoende oog voor zijn medespelers, zo vond hij herhaaldelijk de center vrij onder het bord). Een zoektocht op zijn naam leert dat hij 13 jaar oud is, in het seizoen 2016-2017 speelde voor Black Eagles (Rosmalen) en de twee seizoenen daarvoor bij Uball (Utrecht).

Volgend jaar zien de coaches de kinderen (meer?) graag terug. Met 91 deelnemers was de opkomst al heel goed maar wellicht kunnen er nog meer bij in de toekomst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten