Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zaterdag 24 juni 2017

Mutaties

Officieel bericht komt alleen van de club zelf. "Nieuws" is het voor de (fanatieke) volgers niet. En al is het niet van een ieder bekend c.q. door alle drie bekend gemaakt, de conclusie is (zo goed als zeker) dat Stefan Mladenovic, Tjoe de Paula en Bas Veenstra in het komende seizoen niet spelen voor Donar.

Of Stefan en Bas zullen gaan spelen voor Aris (Leeuwarden) is nog niet bekend. Ik hoop dat zij gaan meedraaien in de rotatie van Landstede (Zwolle). De club uit Overijssel behoort tot de top 4 van Nederland, de Friezen hebben die status niet.

Update: dít staat op Twitter. (Zie afbeelding.) Doorbetaalt is de juiste spelling. Mocht dit zo zijn dan is dat te meer een teken dat spelers als Roeland Schaftenaar en Nicolas de Jong voor Donar te duur zijn.

Update 2: Eric Boorsma meldt dat Pete Miller coach wordt van het RTC en Donar u24. Ik denk dat Miller coach wordt van het ITC Friesland (Heerenveen) en Aris u24. Het RTC Noord (Groningen) zou kunnen maar coach van Donar u24? Anjo Mekel blijft dat toch doen?

Update 3: Eric Boorsma meldt op Facebook dat verhaal over salarissen (doorbetaling door Donar) niet klopt. Of de rest van het indianen-verhaal wél waar is ...???

Ik denk dat Bas & Stefan de Zwolse ploeg sterker maken. Iets wat de DBL zeer hard nodig heeft. De competitie zit verlegen om spanning én vooral kwaliteit. Het niveau is al jaren dramatisch.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten