Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zondag 17 mei 2015

Finale & het optreden van o.a. scheidsrechters

Over het optreden van scheidsrechters wordt veel gepraat. Maar dan gaat het over de beslissingen ten aanzien van persoonlijke, onsportieve en diskwalificerende fouten. Nimmer (of bijna nooit) gaat het over dingen om het veld.


Traditioneel schoppen ze in Den Bosch reclameborden om. De scheidsrechters zijn te laf om hiervoor de wedstrijd stop te zetten (en niet meer te hervatten), met een nederlaag voor Shoeters als gevolg.


In Zwolle gooiden Bosche fans tijdens de wedstrijd flesjes op het veld. Ook dit werd door de scheidsrechters niet bestraft.


Het agressieve en onsportieve gedrag van de Boschenaren is voor meerdere Groningers reden om in de finale graag tegen Zwolle te spelen.


In Zwolle zijn ze om die reden blij dat Donar Groningen de finale heeft gehaald en niet b.s. Leiden. De Zwollenaren hebben slechte ervaringen met de Leidse fans (alle 2).


Vanavond vanaf 20:00 uur game 7 van de halve finaleserie tussen Shoeters Den Bosch (1e geplaatst) en Landstede basketball Zwolle (4e geplaatst). De stand is nu, logischerwijs, 3 - 3.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten