Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

donderdag 14 mei 2015

Waar is Cole Dickerson?

Hij kwam van college naar Den Helder Kings. Noodgedwongen (faillissement) moest hij daar vertrekken. Lapuan Korikobrat (Finland) werd zijn nieuwe club tevens werkgever.

6 wedstrijden, gemiddeld 28.3 minuten per wedstrijd (maar volgens Euro basket geen starter), 10 punten per wedstrijd, 7.5 rebounds per wedstrijd en 0.7 assists per wedstrijd. De eerste wedstrijd was op 10 januari 2015, de laatste wedstrijd op 4 februari 2015.

Speelde zijn club daarna geen wedstrijd meer? Wat is hij vanaf dat moment gaan doen?

Volgens een kalender speelde de ploeg op 15 april 2015 haar laatste competitiewedstrijd (reguliere competitie). Of er voor die competitie ook play-offs zijn weet ik niet. Maar, Dickerson speelde toen al lang niet meer mee?

Hij komt niet voor in de stats van de laatste wedstrijd. Merkwaardig genoeg beschikte "zijn" ploeg toen over 8 spelers, en de tegenstanders hadden 10 spelers.

De wedstrijden waarin Dickerson speelde werden allen verloren (laatste 6 van een serie van 7 nederlagen). De eerste wedstrijd na zijn vertrek werd gewonnen en betekende de start van een serie van 6 overwinningen. Resultaat over het seizoen: 12 overwinningen tegenover 27 nederlagen. (9e van de 11 ploegen. Nummer 1 van het reguliere seizoen: KTP. De play-offs zijn nog niet afgerond. Men is nu bezig met de kruisfinales (best-of-5).)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten