Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

donderdag 8 september 2016

BullShit bestuur

Áls JIJ praat NAMENS jouw club zorg er dan wél voor dat hetgeen jij zegt klopt!

De bestuurder van B.S. Leiden kletst flink wat in de rondte maar wat 'ie zegt klopt niet:

  1. het Nederlands team speelt volgens hem nog twee thuiswedstrijden. De tegenstanders in die wedstrijden zijn (volgens hém) Oostenrijk & Duitsland. ----->> De werkelijkheid is dat Nederland al gespeeld heeft tegen Oostenrijk en nog thuiswedstrijden speelt tegen Denemarken en Duitsland. 
  2. B.S. Leiden heeft volgens hem dit seizoen 1 Amerikaan minder dan in het afgelopen seizoen.    ----->> De werkelijkheid is dat de ploeg afgelopen seizoen 2 Amerikanen in de selectie had (eerst DeRonn Scott & Eric Stutz later Cashmere Wright & Marquise Simmons) en dit seizoen Cashmere Wright & Daviyon Draper. 
  3. Volgens de bestuurder is Draper geen onervaren speler. Heeft hij jaren ervaring. ---->> De realiteit: Draper heeft ervaring opgedaan op highschool en college maar niet als professioneel basketballer. Áls men het heeft over ervaring dan doelt men op een carrière als professional, niet over een carrière als collegespeler! 
  4. Jan Driessen & Floris Versteeg waren vorig seizoen jeugdspelers en dit seizoen contractspelers. Volgens de bestuurder krijgen de jeugdspelers van dit seizoen kans om volgend seizoen contractspelers te zijn.. Leuk! Maar ik verwacht dat Driessen & Versteeg gemiddeld niet meer dan 7 seconden per wedstrijd zullen spelen. Geweldig een contract! 
Conclusie: die gast heeft werkelijk geen flauw benul waar 'ie het over heeft! Hij maakt zichzelf, diens club én het gehele Nederlandse basketball volstrekt belachelijk! Anti-reclame want dankzij deze kolder zal niemand het Nederlandse basketball nog serieus nemen. Ongeacht dit artikel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten