Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

maandag 5 september 2016

Openbare training Donar (5 september 2016)

Maandag 5 september 2016. De openbare training. Traditioneel is dit het eerste moment van het nieuwe seizoen om de ploeg te aanschouwen. Wanneer de club nieuwe spelers heeft gecontracteerd zijn supporters altijd wel benieuwd naar deze nieuwe rekruten.

Dit seizoen werd er een oefenwedstrijd gespeeld vóór deze openbare training. Niet iedereen vindt dit even leuk. Maar ... het is nu eenmaal zo. Toch kwamen er nog ongeveer 100 fans op deze training af.

Drago Pasalic kwam wegens een lichte blessure niet in actie. Maar ... we behoeven ons volgens hemzelf geen zorgen te maken.

Er werd onderling wat gedold. De sfeer in de ploeg is prima. Komend weekeinde speelt de ploeg in Duitsland: 9 september @ Oldenburg, 10 & 11 september Rostock.

Vrijdag 16 september ontmoet Donar in Leek de Hamburg Towers.
Zaterdag 17 september bindt Donar in Veendam de strijd aan met Landstede basketball Zwolle.

Wie in het weekend van 10 & 11 september in Meppel gaat kijken naar het David cup toernooi zal dan Aris (Leeuwarden), B.S. Leiden & Landstede (Zwolle) in actie zien tegen ... de Mosquitos Meppel. (Dat is een pseudoniem voor Red Giants. Over het waarom verwijs ik je naar de pagina van het toernooi.)

Wie Landstede & B.S. Leiden dán in actie ziet kan wellicht een beetje een indruk krijgen over het niveau van Donar ten opzichte van Landstede & B.S. Leiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten