Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

vrijdag 2 september 2016

Landstede verder zonder Kenrick Zondervan

Of beter gezegd: Kenrick Zondervan verder zonder Landstede. Nog vervelender voor hem: verder zonder basketball.

Zondervan heeft het vorige seizoen niet veel gespeeld, als gevolg van blessures (o.a. schouder). Het is er niet beter op geworden. De vooruitzichten zijn dusdanig ongunstig c.q. het lijf geeft zo veel pijnsignalen af dat Kenrick heeft moeten besluiten om te stoppen met het spelen van basketball. In ieder geval in de eredivisie.

Erg spijtig als een speler moet stoppen met sporten terwijl hij dat eigenlijk niet wil. Dat het plezier ondanks alle tegenslag eigenlijk nog heel erg aanwezig is, en hij wel wil spelen maar dat het lichaam protesteert.

Dat Zondervan en Landstede het slechte nieuws hebben gepresenteerd is overigens niet helemaal verrassend. Het aantrekken van Nick Oudendag gaf voer aan het idee dat Zondervan zou vertrekken bij Landstede (misschien omdat hij zou stoppen met basketball). Dit vermoeden is dus waar gebleken.

De beleving, de emotie, van Zondervan wordt vast gemist in het nieuwe seizoen. Ook door toeschouwers die geen supporters zijn van Landstede (Zwolle).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten