Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 3 september 2016

Sergio de Randamie terug in Amsterdam

Sergio de Randamie (power-forward/center) is weer een speler van een Amsterdamse basketballclub. Hij was in het verleden speler van Amsterdam basketball maar maakte destijds (samen met Hakim Salem (coach) en Jessey Voorn) de overstap naar het Groningse Donar. (Vervolgens speelde hij voor Landstede basketball (Zwolle), (Den Helder) Kings, bc Apollo (Amsterdam) en Challenge sports (Rotterdam).)

Nu dus, na een afwezigheid van 2 seizoenen, weer speler van Apollo. Verrassend is het niet. Mooi wel. De Randamie is voor de Amsterdammers zeker een kwaliteitsinjectie. Jammer voor hen dat hier het vertrek (pensioen) van Nikki Hulzebos tegenover staat. Maar, het wachten is nog op Lucas Steijn?

Mede omdat Rogier Jansen uiteindelijk toch heeft gekozen voor B.S. Leiden te gaan spelen houdt men in Amsterdam voorlopig een smalle selectie. Zou men Stefan Mladenovic nog aan de selectie kunnen en willen toevoegen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten