Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

vrijdag 16 september 2016

Donar vs Hamburg Towers (oefenwedstrijd in Leek [VOORBESCHOUWING])

De rematch van de finale van het toernooi om de Ibis-cup (in Rostock).

De ploeg uit Hamburg won dit toernooi. In de finale waren de Duitsers, uitkomend in de Pro A (2e Bundesliga), met 74 - 68 te sterk voor ons.

We speelden de finale op zondagmiddag en hadden de twee avonden daarvoor ook al gespeeld: op vrijdagavond in en tegen Oldenburg (1e Bundesliga) was er de 88 - 101 zege & op zaterdagavond in Rostock tegen het Deense Naestved (Deense 1e divisie) was er een 80 - 56 overwinning.

De oefenwedstrijden in Bremerhaven (97 - 87) en Göttingen (91 - 78) gingen verloren. Mogelijk aangezien de Duitse ploegen toen al 4 weken bezig waren en wij nog maar 1 week.

We gaan vanavond zien of wij (veel) beter presteren als wij uitgerust zijn.

Morgenavond spelen wij in Veendam/Wildervank een oefenwedstrijd tegen Landstede (Zwolle). De Zwollenaren wonnen vorige week het toernooi om de David cup door in de finale Aris (Leeuwarden) te verslaan (84 - 58).

Arvin Slagter en (de nieuwe aanwinst) Stefan Mladenovic zijn dit weekend nog niet bij de ploeg. Zij spelen zaterdagavond de laatste wedstrijd van de EK-kwalificatiereeks. (Slagter kan door een blessure niet in actie komen. Mladenovic is fit maar heeft tot nu toe niet gespeeld.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten