Aanbevolen post

Donar 2018/2019

Dit bericht zal worden ge-update als er veranderingen zijn. Hoe zal de ploeg er in het nieuwe seizoen uitzien? Ik plaats hieronder een ove...

zaterdag 3 september 2016

EK-kwalificatie vs oefenwedstrijden

Een Leidse fan is boos op Donar. Bij de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland vs Oostenrijk waren minder toeschouwers aanwezig dan verwacht. (2 in plaats van 3?!?)

Donar speelde woensdag 31 augustus een oefenwedstrijd. Op diezelfde avond speelde het Nederlands team een EK-kwalificatiewedstrijd. Donar had bij die wedstrijd aanwezig moeten zijn in de persoon van coach Erik Braal schrijft iemand op Leidengastenboek.NL.

Braal zei vorig seizoen dat hij het vervelend vindt dat de Nederlanders (Cunningham, Dourisseau) van Donar niet als Nederlanders worden gezien. Nu wordt hem, door die Leidenaar, deze uitspraak nogmaals kwalijk genomen. Wat zou het een poets zijn als Pasalic genaturaliseerd wordt tot Nederlander en Donar een buitenlander contracteert als vervanger van een jeugdspeler. ;) Het is niet tegen de spelregels én de ploeg wordt er mogelijk sterker door.

Op 17 september, het Nederlands team speelt dan in Leiden tegen Duitsland, zijn er in het land meerdere oefenwedstrijden van de DBL-ploegen. Leiden speelt die avond in België.

Duitse clubs spelen nu ook oefenwedstrijden?

Men hoopt nu dat Marcel Verburg op de volgende vergadering van de FEB dit gaat bespreken. Verburg is bestuurslid van B.S. Leiden. Het is een kwalijke zaak dat personen bestuurder zijn van een DBL-club én lid zijn van het FEB-bestuur! Inmiddels is het al jaren overduidelijk: de FEB is er om Leiden en Den Bosch te steunen. Daar hoor je Leidse fans natuurlijk niet over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten