Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

donderdag 1 september 2016

Donar en haar doelstellingen

Voor het seizoen 2016/2017 zijn de sportieve doelen al weer duidelijk. En zoals van een club als Donar verwacht mag worden: het winnen van de 3 prijzen van het Nederlandse basketball.

De Supercup, de NBB - beker en het landskampioenschap. Erik Braal, de coach van Donar, liet in de rust van de wedstrijd Donar - Groene Uilen weten dat de club de ambitie heeft om alle prijzen te winnen. Ambitie, dus geen belofte! (Vorig seizoen werd Braal verweten dat hij deze prijzen had beloofd.)

Braal heeft tegen William Pomp (Dagblad van het Noorden) gezegd dat de ploeg nu verder is dan vorig seizoen rond dezelfde tijd. Dit omdat de selectie minder wijzigen heeft dan de selectie van het seizoen 2015/2016 had in vergelijking met het seizoen 2014/2015 (los van de tussentijdse terugkeer van Sean Cunningham en Lance Jeter).

Een wedstrijd als Donar vs Landstede (zaterdag 17 september) kan enig beeld geven van de verhouding tussen beide ploegen (finalisten van vorig seizoen). Zwolle heeft veel nieuwe spelers daar waar Donar dus grotendeels over dezelfde ploeg als vorig seizoen beschikt (alleen Drago Pasalic en Andrew Smith zijn nieuw (los van de drie jeugdspelers)). Nou ja, Arvin Slagter speelde vorig seizoen ook niet voor Donar (maar voor Den Bosch) maar hij is wel een bekende van diverse spelers én van coach Erik Braal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten