Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

woensdag 14 september 2016

Sponsorgeruchten in Den Bosch?

In en om Den Bosch geruchten over een nieuwe hoofdsponsor.

Hoe kan het toch dat Den Bosch mogelijk wél een nieuwe hoofdsponsor (wellicht goed voor 2 nieuwe Amerikanen!) weet te contracteren, en dat dit Donar niet lukt.

Het gaat de afgelopen 3 seizoenen op sportief gebied goed met de club, en er is sinds meer dan een seizoen ook weer een goed gevulde clubkas. Waarom lukt het dan niet om een vette sponsor te vinden?!?

Den Bosch zal, indien zij een nieuw sponsorcontract sluiten, ongetwijfeld Amerikanen binnenhalen. Het bewijst dan maar eens te meer dat uitspraken over opleiden en Nederlanders voor de bühne zijn. En dat het geen kwestie van missie & visie is maar van noodgedwongen korte termijn politiek.

2 opmerkingen:

  1. Waarom wil jij toch steeds een hoofdsponsor. Overal is men jaloers op Donar en het budget, dat o.a. verzekerd is door vele sponsoren (risicospreiding, maar ook grotere betrokkenheid van bedrijfsleven bij de club omdat er velen geld inzetten).

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik wil beide! Óf er moeten al een paar sponsoren komen die geen hoofdsponsor willen zijn maar die wél ons budget naar minimaal € 2 000 000 per seizoen brengen. Ons budget is nu iets tussen de € 1 000 000 en € 1 500 000 per seizoen.

      Verwijderen