Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

zondag 25 september 2016

BV Groningen vs Aris Leeuwarden

Een dubbele nekslag voor de Leeuwardenaren. En deze laatste tik op de neus doet meer pijn dan het aantal punten tegen. Ondanks dat het een oefenwedstrijd is waarin dit resultaat werd behaald.

Aris was, zo kreeg ik te horen, dit gehele weekend niet 'okselfris'. Meer dan de helft van de selectie is ziek, zwak en misselijk c.q. geblesseerd. (In ieder geval kwam Meshack Lufile & George Marshall niet in actie.) Griep en andere klachten spelen de ploeg parten.

Kwartstanden:

  1. 9 - 14 
  2. 35 - 34 (26 - 20) 
  3. 65 - 55 (30 - 21) 
  4. 93 - 82 (28 - 27) 
Ondanks de ongemakken qua gezondheid is dit voor het Aris-kamp denk ik toch wel een zeer bittere pil. Een teleurstellend resultaat. Te veel spelers lieten de kop hangen, verklaarden de wedstrijd al in het derde kwart als verloren.  Andere spelers raakten juist duidelijk merkbaar gefrustreerd.

De lichtpuntjes schenen het duidelijkst in het kamp van BVG. Yoeri van Boexum, een jonge speler, liet opnieuw een paar leuke acties zijn. Benny van der Reijden had enkele nuttige acties (rebounds, een block, een assist).

Aan de zijde van BVG ontbrak Junior Smidt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten