Aanbevolen post

Gastenboek

Omdat het  Donar-gastenboek  al enige tijd niet meer actief is, en ik mij oprecht afvraag of deze ooit weer beschikbaar wordt gemaakt, kom i...

vrijdag 2 september 2016

Den Bosch gaat aansterken?

Den Bosch is al jaren lang een zieke, oude man. Wél een die taai & strijdbaar is getuige het landskampioenschap (2014/2015), de supercup (2015/2016) en nationale beker (2015/2016) die de club de afgelopen twee seizoenen won.

Deze zomer leek het er op dat de club zich wegens financiële problemen moest terugtrekken uit de eredivisie. Gelukkig voor hen was dit niet nodig. Veel spelers zijn gebleven. (Leon Williams vertrok (ondanks een doorlopend contract) naar Göttingen. Arvin Slagter had geen doorlopend contract en benutte die situatie om terug te keren naar Donar (Groningen). En Mike Schilder maakte de overstap naar Landstede basketball Zwolle (ook hij had geen doorlopend contract).)

Noodgedwongen heeft de club nu gekozen voor jonge spelers uit de eigen opleiding. Naast spelers als Kees jr Akerboom, Stefan Wessels, Ralf de Pagter, Maarten Bouwknecht en Valentijn Lietmeijer. (Waar gaat Marcel Aarts spelen? Leiden? Zwolle?)

De afgelopen dagen kwam er het bericht dat Den Bosch een nieuwe sponsor lijkt te hebben gevonden en dat er 2 Amerikanen worden gecontracteerd. Mocht dat zo zijn dan zal het vermoedelijk gaan om een point-guard en een center.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten